צילום׃ אמיר מנחם, mako אוכל
פטריות ממולאות
אם יש מנה שהיא הצלחה בטוחה, כזאת שכולם אוהבים - מגדול ועד הילד שלנו שאף פעם לא אוכל כלום - הרי היא המנה הזאת: פטריות ממולאות בגבינות עם תיבול משגע של שום, בזיליקום ותימין. מושלמות לאירוח וגם בכלל
בת חן דיאמנט | mako אוכל
| פורסם 15/11/16
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
2 חבילות פטריות שמפיניון
שמן זית לטיגון
בצל, קצוץ דק
קוביית שום כתוש קפוא
עלים מ-5 ענפי תימין
קוביית בזיליקום קפוא
100 גרם גבינת מוצרלה מגורדת
50 גרם גבינת פטה מפוררת
מלח
פלפל לבן
פלפל שחור
אופן ההכנה:
1 קוטמים את הרגליים של פטריות השמפיניון וקוצצים אותן דק.
2 במחבת עם שמן זית מטגנים בצל, שום, תימין, בזיליקום ואת רגלי השמפיניון עד להשחמה.
3 מעבירים לקערה, מוסיפים את המוצרלה והפטה ומערבבים. מתבלים במלח ופלפל (לבן, שחור או גם וגם).
4 ממלאים את הפטריות ומסדרים אותן בתבנית עם נייר אפייה. אופים בחום של 180 מעלות למשך כ-10 דקות, עד להשחמה.