אוכל
צילום׃ S. Mader/U. Schmid, GettyImages IL

סלט רשאד, אבטיח וגבינת עזים

תענוג קיצי

ארז קומרובסקי | null | פורסם 01/06/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1 אגודת עלי רשאד מופרדים מהגבעולים שטופים ומיובשים
2 כוסות בשר אבטיח
100 גרם גבינת עזים טרייה
1 בצל בינוני קצוץ לפרוסות אורך דקיקות
1 וחצי כפות סומאק
מיץ מלימון או שניים
3 מלפפונים צעירים חתוכים לקוביות זערוריות
1 פלפל חריף קצוץ דק ללא גרעינים
4 כפות שמן זית עדין
מלח ים גס לפי הטעם

אופן ההכנה:

1 מערבבים את פרוסות הבצל עם הסומאק. מוסיפים את קוביות המלפפונים הזערוריות ואת קוביות האבטיח הקטנות.2. מתבלים במיץ לימון ובפלפל הירוק החריף הקצוץ דק. מערבבים עם עלי הרשאד.3. מטפטפים לתוך הסלט את שמן הזית. מפוררים את גבינת העזים מעל. בוזקים מלח ים גס ומגישים מיד.