אוכל
צילום׃ Markus Guhl, Istock

סלט פסטה עם ירקות קלויים, זיתי קלמטה וגבינת פטה

סלט פסטה משביע וטעים

שף זיו רשף | מסעדת מקיאטו ואוטו גריל ישראלי | פורסם 07/10/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 5 7 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

100 גרם חציל פרוס עגול בעובי 1 ס"מ
100 גרם בטטה פרוסה בעובי 1 ס"מ
100 גרם זוקיני פרוס בעובי 1/2 ס"מ
50 גרם פלפל אדום
50 גרם פלפל צהוב
50 גרם פטריות שמפיניון
100 גרם עגבניות שרי חצויות (8-10 עגבניות)
מלח
תימין קצוץ
200 גרם פסטה ראדיאטורי מבושלת
20 גרם זיתי קלמטה מגולענים
50 גרם גבינת פטה, חתוכה לקוביות
20 גרם עלי בזיליקום

אופן ההכנה:

מברישים את פרוסות החציל והבטטה בשמן זית וקולים על גריל חם.

מברישים את הזוקיני בשמן זית וקולים על גריל חם.

קולים את הפלפלים על הגריל, מצננים וקולפים.

קולים את פטריות השמפניון.

מערבבים את הירקות יחד ומתבלים במלח ים ותימין קצוץ.

מחממים את הפסטה, מערבבים עם הירקות המתובלים, מוסיפים את הזיתים, גבינת הפטה ועלי הבזיליקום.

מתבלים בשמן זית, מעט פלפל שחור גרוס ומלח ים