אוכל
צילום׃ עודד קרני

פירה ירוק ועדשים 

שדרוג בריא וטעים למתכון הקלאסי

מוטי חיים | תוכנית הבוקר של קשת | פורסם 22/10/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.3 6 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

350 גרם תפוחי אדמה
1 בצל בינוני
50 גרם מרגרינה בטעם חמאה
100 גרם עדשים ירוקים
קורט אגוז מוסקט
פלפל ומלח לפי הטעם

אופן ההכנה:

לטגן את הבצל ולהניח בצד. לבשל את העדשים במים עד שיתרככו, לסנן את המים ולהשאיר מעט מהמים לפירה. לבשל את תפוחי האדמה עד שהם מתרככים ולסנן את המים. למעוך את תפוחי האדמה והעדשים יחד, להוסיף את המרגרינה, הפלפל המלח והאגוז המוסקט ושמים בקערה. מקשטים עם הבצל המטוגן ומגישים.