אוכל
צילום׃  יחסי ציבור

אספרגוס בגריל מוגש עם גבינת טופו ועשבי תיבול

מנה קלילה ובריאה - התוספת המושלמת לכל ארוחה

צ'רלי פדידה | מסעדת אוליב ליף | פורסם 31/03/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 5 3 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

32 אספרגוסים
4 כפות גבינת טופו
1 כפית פרג קלוי מעט במחבת
1 כף פטרוזיליה קצוצה
1 כף עירית קצוצה
1 כף כוסברה קצוצה
½ שן שום קצוצה דק
2 כפות שמן זית
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:

1 מרתיחים סיר עם מים ומלח ומכניסים את האספרגוס למשך כדקה אחת. מוציאים ומקררים במי קרח.

2 כאשר האספרגוס קר מתבלים במלח, פלפל ושמן זית.

3 מניחים את האספרגוס על הגריל למשך כ-3 דקות, וקולים מכל הצדדים.

4 מערבבים בכלי אחר גבינת טופו, עשבי תיבול, שום ותבלינים .

5 מניחים את האספרגוס הקלוי על צלחת הגשה, ומפזרים מעל לגבינת הטופו המתובלת מעט פרג.

6 ניתן להקרים את המנה באמצעות מבער מיוחד.