צילום׃ יחסי ציבור
אספרגוס בגריל מוגש עם גבינת טופו ועשבי תיבול
מנה קלילה ובריאה - התוספת המושלמת לכל ארוחה
צ'רלי פדידה | מסעדת אוליב ליף
| פורסם 31/03/10
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (4 מנות):
32 אספרגוסים
4 כפות גבינת טופו
1 כפית פרג קלוי מעט במחבת
1 כף פטרוזיליה קצוצה
1 כף עירית קצוצה
1 כף כוסברה קצוצה
½ שן שום קצוצה דק
2 כפות שמן זית
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
1 מרתיחים סיר עם מים ומלח ומכניסים את האספרגוס למשך כדקה אחת. מוציאים ומקררים במי קרח.
2 כאשר האספרגוס קר מתבלים במלח, פלפל ושמן זית.
3 מניחים את האספרגוס על הגריל למשך כ-3 דקות, וקולים מכל הצדדים.
4 מערבבים בכלי אחר גבינת טופו, עשבי תיבול, שום ותבלינים .
5 מניחים את האספרגוס הקלוי על צלחת הגשה, ומפזרים מעל לגבינת הטופו המתובלת מעט פרג.
6 ניתן להקרים את המנה באמצעות מבער מיוחד.