אוכל
יח``צ׃  יחסי ציבור

סלט אביבי עם פקאן סיני, אספרגוס וויניגרט

חגיגה של עלים ירוקים ופירות הדר ברוטב מתקתק מעולה

צ'רלי פדידה | מסעדת אוליב ליף | פורסם 31/03/10 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.4 9 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

לב חסה אדומה
לב חסה ערבית
חופן עלי רוקט
10 עלי עולש
12 פילה תפוז
12 פילה אשכולית אדומה
6 אספרגוסים
20 אגוזי פקאן סיני
וינגרט פקאן

לרוטב

150 גרם אגוזי פקאן סיני טחונים
1 שן שום
כוס מיץ תפוזים
2 כפות חרדל דיזון
3 כפות ממרח תמרים
מיץ מחצי לימון
3 כפות חומץ בלסמי
1/2 כוס שמן אגוזים
1/4 כוס שמן זית

אופן ההכנה:

1 הכנת הסלט: שוטפים את החסות, מקלפים את ההדרים ומוציאים את הפילה. מקלפים את האספרגוס ומבשלים בישול קצר. מעברים את התכולה למים עם קרח.

2 הכנת הרוטב: מערבבים את כל המרכיבים בצנצנת עד לקבלת תמהיל הומוגני של רוטב.

3 הגשת המנה: מטבלים את כל מרכיבי המנה ברוטב מהצנצנת. מסדרים את החסות על הצלחת, ומעליהם מניחים את פירות ההדר, האספרגוס ושברי הפקאן.