צילום׃ דניה ויינר, ארוחת ילדים, מיכל וקסמן, הוצאת ידיעות ספרים
סלט קולסלאו
סלט כרוב מתקתק וצבעוני שילדים אוהבים. מצוין כתוספת למנה בשרית, בסנדוויץ' וגם סתם על המזלג, כמו שהוא
מיכל וקסמן | ארוחת ילדים, הוצאת ידיעות ספרים
| פורסם 07/01/11
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (6 מנות):
1 כרוב ירוק קטן וטרי מאוד
1/2 בצל אדום קטן
2 גזרים בינוניים
3/4 כוס מיונז איכותי
2 כפות סוכר
מלח גס
3 כפות חומץ יין לבן
אופן ההכנה:
1 פורסים את הכרוב והבצל לרצועות דקיקות.
2 מגררים את הגזר על פומפייה גסה.
3 מערבבים יחד את כל החומרים.
4 נותנים לסלט לנוח לילה במקרר ולספוג טעמים.