אוכל
צילום׃ דניה ויינר, ארוחת ילדים, מיכל וקסמן, הוצאת ידיעות ספרים

סלט קולסלאו

סלט כרוב מתקתק וצבעוני שילדים אוהבים. מצוין כתוספת למנה בשרית, בסנדוויץ' וגם סתם על המזלג, כמו שהוא

מיכל וקסמן | ארוחת ילדים, הוצאת ידיעות ספרים | פורסם 07/01/11 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.2 167 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

1 כרוב ירוק קטן וטרי מאוד

1/2 בצל אדום קטן

2 גזרים בינוניים

3/4 כוס מיונז איכותי

2 כפות סוכר

מלח גס

3 כפות חומץ יין לבן

אופן ההכנה:

1 פורסים את הכרוב והבצל לרצועות דקיקות.

2 מגררים את הגזר על פומפייה גסה.

3 מערבבים יחד את כל החומרים.

4 נותנים לסלט לנוח לילה במקרר ולספוג טעמים.