אוכל
צילום׃ סתיו שפיר - לא לשימוש

סלט חומוס

המאכל הכי ישראלי שיש במתכון פשוט וטיפה חריף - כל מה שנשאר זה לנגב

איל שני | מבשלים ביחד | פורסם 13/02/11 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 2.9 46 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (20 מנות):

גרגירי חומוס מבושלים
טחינה
פלפל חריף

אופן ההכנה:

1 מקררים את גרגירי החומוס המבושל.

2 טוחנים את החומוס המבושל במעבד מזון עם חתיכה קטנה מהחלק הקידמי של הפלפל החריף.

3 על כל כמות של חומוס מבושל מוסיפים 25% טחינה.

4 מוסיפים מים מינרלים לפי המרקם הרצוי.