תמונת AVI׃ מאסטר שף
סלט יפני עם ירקות וקינואה
בליוויו תאנים, זוקיני וטופו
אלקנה ביטון | מאסטר שף
| פורסם 17/11/10
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
6 תאנים מיובשות
150 גרם קינואה
זוקיני גדול
גמבה אדומה
חבילת טופו
סילאן
טחינה גולמית
אופן ההכנה:
1 שוטפים את הקינואה במים בתוך מסננת ומבשלים אותה כמו שמבשלים פסטה עד לבישול מלא- ומניחים לקרור בחוץ. 2. חותכים את הזוקיני, הגמבה והתאנים לפסים דקים בעובי של ספגטי. 3. חותכים את הטופו לקוביות. 4. לוקחים מחבת גדולה עם שמן זית, מקפיצים את הירקות עד לחימום ומוסיפים את הטופו ואת התאנים. ממליחים ומפלפלים את הקינואה ומוסיפים לתערובת הירקות. 5. מניחים על צלחת ומוסיפים סילאן וטחינה בנדיבות ומגישים.