צילום׃ עודד קרני
סלט קפרזה של אבי שקרל
מתכון לסלט טעים וקל להכנה בסגנון איטלקי
אבי שקרל | rest
| פורסם 16/10/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (1 מנות):
כדור גבינת מוצרלה באפלו
2 כפות חומץ בלסמי משובח
2 כפות שמן זית
1 עגבנייה בינונית ויפה
מלח
פלפל
עלי בזיליקום לקישוט
אופן ההכנה:
את כדור המוצרלה חותכים ל-5 פרוסות בעובי של 1 ס"מ כל אחת. חותכים את העגבנייה לפרוסות בעובי 1 ס"מ כל אחת. על צלחת מסדרים לסירוגין פרוסות עגבנייה וביניהן פרוסות מוצרלה. בין הפרוסות מוסיפים את עלי הבזיליקום. בוזקים מעל שמן זית, חומץ בלסמי, מלח ופלפל ומגישים מיד.