סביח עם רוטב פסטו
המנה האהובה עם טוויסט מרענן
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
להכנת החציל
3 חצילים חתוכים לעיגולים בעובי ס"מ
כוס קמח מלא
3 ביצים טרופות
250 גרם פרורי לחם מקמח מלא
100 גרם פרמז'ן מגורד אמיתי
שמן קנולה לטיגון
לסלט
4 עגבניות
ראש חסה מוארכת
רבע צרור פטרוזיליה
בצל קלוף
שמן זית
מלח
לפסטו
צרור בזיליקום
צרור פטרוזיליה
2 שיני שום
חופן צנוברים
כוס שמן זית
50 גרם גבינת פרמז'ן
5 פיתה מקמח מלא
3 ביצים קשות חתוכות לפרוסות
כלים
מחבת 28 ס"מ
מרית
מזלגות
סכיני חיתוך
צלחות לטבילה
סיר קטן להכין ביצים קשות
מעמד לפלאפל +דפים לעטיפה
מלקחיים תופסן לחצילים
צלחת להניח את החצילים
קערה לסלט
קערה לפסטו
נייר סופג שיהיה בעמדה
מעבד מזון להכנת הפסטו
אופן ההכנה:
אופן ההכנה1. מתבלים את החצילים במלח ופלפל.2. מערבבים את פירורי הלחם עם גבינת הפרמז'ן המגוררת.3. טובלים את החצילים בקמח, בביצה, בפירורי לחם ומטגנים.4. מוציאים את החצילים המטוגנים לנייר סופג.אופן הכנת הפסטו1 מערבבים את כל המרכיבים במעבד מזון ומוסיפים בהדרגה שמן זית עד לקבלת משחה אחידה.אופן הכנת הסלט1. חותכים את כל הירקות דק.2. מערבבים את הירקות עם מעט שמן זית ומלח.