צילום׃ אור גץ, iStock
סלט תפוחים וארטישוק ירושלמי
ברוטב ויניגרט דבש
ניר צוק | מסעדת קורדליה
| פורסם 01/06/09
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
2 תפוחי עץ גרני סמית'
500 גרם ארטישוק ירושלמי
½1 כפות דבש
4 כפות חומץ בן יין אדום
1/3 כוס שמן זית
אופן ההכנה:
1 קולפים וחותכים את התפוח והארטישוק הירושלמי לשערות דקות ומשרים כ-15 דקות במי קרח. מסננים מנוזלים. 2. טורפים את הדבש, החומץ ושמן הזית יחד ומתבלים את שערות התפוחים והארטישוקים ברוטב.