אוכל
צילום׃ אור גץ, iStock

סלט תפוחים וארטישוק ירושלמי

ברוטב ויניגרט דבש

ניר צוק | מסעדת קורדליה | פורסם 01/06/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 2.7 24 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

2 תפוחי עץ גרני סמית'
500 גרם ארטישוק ירושלמי
½1 כפות דבש
4 כפות חומץ בן יין אדום
1/3 כוס שמן זית

אופן ההכנה:

1 קולפים וחותכים את התפוח והארטישוק הירושלמי לשערות דקות ומשרים כ-15 דקות במי קרח. מסננים מנוזלים. 2. טורפים את הדבש, החומץ ושמן הזית יחד ומתבלים את שערות התפוחים והארטישוקים ברוטב.