אנטי פסטי
תוספת מרהיבה לכל ארוחה
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (2 מנות):
חצילים
1 חציל
צרור בצל ירוק
כפית גרגירי כמון
גרידת לימון מלימון אחד
1 צ'ילי קצוץ דק
1 לימון סחוט
2 כפות שמן זית
פלפלים
1 פלפל אדום
1 פלפל צהוב
½ כוס חומץ בלסמי
½ כוס שמן זית
3 ענפי תימין
3 ענפי אורגנו
קישואים
2 קישואים
חצי כוס עלי נענע
חצי כוס קוביות עגבנייה
חצי לימון סחוט
שמן זית
מלח
פלפל שחור
פטריות
4 פטריות
כפית סילאן
4 כפיות מסקרפונה
אופן ההכנה:
החצילים: 1. קולים את החציל בתנור עד שהוא רך לחלוטין. 2. קולפים אותו וחותכים לטבעות. 3. מערבבים את שאר המרכיבים לכדי סלט. 4. מניחים על החצילים את הסלט.
הפלפלים: 1. שורפים את הפלפלים על להבת הגז. 2. מניחים בתוך כלי אטום וממתינים חצי שעה. 3. קולפים את הפלפלים. 4. מניחים בתוך קערה עם שאר המרכיבים.
הקישואים: 1. חורכים את הקישואים על גריל או במחבת פסים. 2. מתבלים היטב במלח ופלפל שחור. 3. מערבבים את שאר החומרים. 4. מפזרים את התערובת על הקישואים.
הפטריות: 1. צולים את הפטריות בתנור בחום של 220 מעלות למשך 5 דקות. 2. מתבלים כל פטרייה בסילאן וכפית מסקרפונה.