אוכל
צילום׃ istockphoto

אנטי פסטי

תוספת מרהיבה לכל ארוחה

עומר מילר | יש לי שאלה | פורסם 22/10/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.8 4 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

חצילים

1 חציל
צרור בצל ירוק
כפית גרגירי כמון
גרידת לימון מלימון אחד
1 צ'ילי קצוץ דק
1 לימון סחוט
2 כפות שמן זית

פלפלים

1 פלפל אדום
1 פלפל צהוב
½ כוס חומץ בלסמי
½ כוס שמן זית
3 ענפי תימין
3 ענפי אורגנו

קישואים

2 קישואים
חצי כוס עלי נענע
חצי כוס קוביות עגבנייה
חצי לימון סחוט
שמן זית
מלח
פלפל שחור

פטריות

4 פטריות
כפית סילאן
4 כפיות מסקרפונה

אופן ההכנה:

החצילים: 1. קולים את החציל בתנור עד שהוא רך לחלוטין. 2. קולפים אותו וחותכים לטבעות. 3. מערבבים את שאר המרכיבים לכדי סלט. 4. מניחים על החצילים את הסלט.

הפלפלים: 1. שורפים את הפלפלים על להבת הגז. 2. מניחים בתוך כלי אטום וממתינים חצי שעה. 3. קולפים את הפלפלים. 4. מניחים בתוך קערה עם שאר המרכיבים.

הקישואים: 1. חורכים את הקישואים על גריל או במחבת פסים. 2. מתבלים היטב במלח ופלפל שחור. 3. מערבבים את שאר החומרים. 4. מפזרים את התערובת על הקישואים.

הפטריות: 1. צולים את הפטריות בתנור בחום של 220 מעלות למשך 5 דקות. 2. מתבלים כל פטרייה בסילאן וכפית מסקרפונה.