צילום׃ istockphoto
סלט קולרבי
ברוטב לימון, דבש ופלפל חריף
ארז קומרובסקי | null
| פורסם 21/04/09
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
4-5 קולרבי קטנים וטריים
4-5 שיני שום ירוק קלופות
1-2 ראשי שומר צעירים
1 אגודת בצל ירוק טרי
לרוטב:
2 לימונים בשלים
2-3 כפות שמן שומשום
1 כף דבש
1 פלפל ירוק חריף קצוץ דק
מלח ים גס
אופן ההכנה:
1 קולפים את הקולרבי וחותכים לקוביות קטנות. 2. מנקים את ראשי השומר וחותכים לפרוסות אורך דקיקות ככל האפשר. 3. קוצצים את שיני השום ואת הבצל הירוק דק-דק. 4. מערבבים את כל חומרי הרוטב ומוסיפים לירקות החתוכים. טועמים ומתבלים במלח לפי הטעם.