אוכל
צילום׃ istockphoto

סלט קולרבי

ברוטב לימון, דבש ופלפל חריף

ארז קומרובסקי | null | פורסם 21/04/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.4 34 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

4-5 קולרבי קטנים וטריים
4-5 שיני שום ירוק קלופות
1-2 ראשי שומר צעירים
1 אגודת בצל ירוק טרי

לרוטב:

2 לימונים בשלים
2-3 כפות שמן שומשום
1 כף דבש
1 פלפל ירוק חריף קצוץ דק
מלח ים גס

אופן ההכנה:

1 קולפים את הקולרבי וחותכים לקוביות קטנות. 2. מנקים את ראשי השומר וחותכים לפרוסות אורך דקיקות ככל האפשר. 3. קוצצים את שיני השום ואת הבצל הירוק דק-דק. 4. מערבבים את כל חומרי הרוטב ומוסיפים לירקות החתוכים. טועמים ומתבלים במלח לפי הטעם.