אוכל
צילום׃ הדר אליאס, mako אוכל

סלט שורשים חובה

הסלטים הכי טובים הם אלה שהירקות עושים בהם את כל העבודה, בלי להזדקק לתמיכה של תוספות או רוטב מתוחכם. בסלט הזה זה בדיוק המצב, ולכן אנחנו מפצירים בכם להכין אותו כמו שיותר פעמים לפני שהחורף מתפנה סופית

הדר אליאס | mako אוכל | פורסם 02/04/24 
  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעשר דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי

לא אוהב

שנה גודל אות

  

מרכיבים :

2 שומרים

2 גזרים

קולרבי

מלח

שמן זית

מיץ מחצי לימון

אופן ההכנה:

1 פורסים את השומרים הכי דק שאפשר (הכי טוב ומהיר במנדולינה). אם יש עלים רעננים ויפים, קוצצים גם אותם.

2 מקלפים את הגזרים וחותכים למקלות דקיקים (הכי טוב ומהיר בקולפן ג'וליאנים).

3 חותכים גם את הקולרבי למקלות דקיקים. 

4 מערבבים את הירקות בקערה יחד עם מלח, מעט שמן זית ומיץ לימון.