צילום׃ יחסי ציבור
הסלט של קפה נונה
ברוטב ויניגרט תפוזים
| cafe nona
| פורסם 12/08/09
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
6-5 עלי חסה מסולסלת וצבעונית
ירקות שורש ( גזר,לפת, צנונית) חתוכים לג'וליינים חיתוך דק וארוך
1 תפוח עץ מסוג גרנד סמית חתוך לרצועות דקות
חופן אגוזי מלך
100 גרם גבינת רוקפור מגוררת
לרוטב ויניגרט התפוזים:
150גרם מיץ תפוזים סחוט טרי
150גרם שמן זית
1 כף דבש
1 כף חרדל דיזון
1 כף חומץ בן יין לבן
2 שיני שום כתושות
אופן ההכנה:
1 מערבבים בקערת ערבוב את כל מצרכי הסלט למעט הגבינה. 2. מערבלים את כל חומרי הרוטב במערבל ידני עד לקבלת מרקם אחיד. 3. יוצקים מעט רוטב על הסלט ומפזרים את הגבינה מעל.