צילום׃ SXC
סלט חורפי
זר של ירקות טריים, בתיבול עדין. טעים משביע ודל קלוריות
שאול בן אדרת | mako אוכל
| פורסם 17/04/12
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
2 זרים של ברוקולי
1/4 כרוב לבן
1 בצל
2 גזרים
צרור נענע, עלים בלבד
צרור פטרוזיליה, עלים בלבד
2 לימונים
2 כפות שמן זית
1/4 כפית מלח
1/4 כפית פלפל
אופן ההכנה:
1 מפרידים את פרחי הברוקולי מהגזע וחולטים במים רותחים כדקה. מעבירים לצינון במים קרים.
2 פורסים את הכרוב הלבן והבצל לפרוסות דקות.
3 קולפים את הגזרים וממשיכים ליצור סרטים עם הקולפן לאורכם.
4 מערבבים את הירקות, סוחטים עליהם את הלימונים ומתבלים בשמן זית, מלח ופלפל. מגישים מיד.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!