אוכל
צילום׃ SXC

סלט חורפי

זר של ירקות טריים, בתיבול עדין. טעים משביע ודל קלוריות

שאול בן אדרת | mako אוכל | פורסם 17/04/12 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.2 6 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

2 זרים של ברוקולי

1/4 כרוב לבן

1 בצל

2 גזרים

צרור נענע, עלים בלבד

צרור פטרוזיליה, עלים בלבד

2 לימונים

2 כפות שמן זית

1/4 כפית מלח

1/4 כפית פלפל

אופן ההכנה:

1 מפרידים את פרחי הברוקולי מהגזע וחולטים במים רותחים כדקה. מעבירים לצינון במים קרים.

2 פורסים את הכרוב הלבן והבצל לפרוסות דקות.

3 קולפים את הגזרים וממשיכים ליצור סרטים עם הקולפן לאורכם.

4 מערבבים את הירקות, סוחטים עליהם את הלימונים ומתבלים בשמן זית, מלח ופלפל. מגישים מיד.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!