אוכל
צילום׃ דן לב, "המטבח הצמחוני", על השולחן

קדרת ירקות וחומוס באריסה

גן עדן לצמחונים: מגישים עם קוסקוס או בורגול וסוגרים יופי של ארוחה

| "המטבח הצמחוני", על השולחן | פורסם 09/11/09 
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.7 75 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

1 חציל, חתוך לקוביות בגודל 4-3 ס"מ

2 פלפלים, חתוכים לקוביות בגודל 4-3 ס"מ

1 דלורית, חתוכה לקוביות בגודל 4-3 ס"מ

מלח ופלפל שחור טחון טרי

2 שיני שום, פרוסות

1 כוס גרגרי חומוס מבושלים

2 כפות אריסה או (הריסה)

3 כפות שמן זית

להגשה: צרור כוסברה

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-180 מעלות.

2 מערבבים בתבנית את כל המרכיבים למעט כוסברה.

3 אופים כחצי שעה, או עד שהכל רך.

4 מוציאים לצלחת הגשה, מפזרים כוסברה ומגישים חמים או בטמפ' החדר עם בורגול או קוסקוס ליד.

>> הכנתם? ספרו לנו איך יצא!