צילום׃ דן לב, "המטבח הצמחוני", על השולחן
קדרת ירקות וחומוס באריסה
גן עדן לצמחונים: מגישים עם קוסקוס או בורגול וסוגרים יופי של ארוחה
| "המטבח הצמחוני", על השולחן
| פורסם 09/11/09
- זמן עבודהשלושת רבעי שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
1 חציל, חתוך לקוביות בגודל 4-3 ס"מ
2 פלפלים, חתוכים לקוביות בגודל 4-3 ס"מ
1 דלורית, חתוכה לקוביות בגודל 4-3 ס"מ
מלח ופלפל שחור טחון טרי
2 שיני שום, פרוסות
1 כוס גרגרי חומוס מבושלים
2 כפות אריסה או (הריסה)
3 כפות שמן זית
להגשה: צרור כוסברה
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 מערבבים בתבנית את כל המרכיבים למעט כוסברה.
3 אופים כחצי שעה, או עד שהכל רך.
4 מוציאים לצלחת הגשה, מפזרים כוסברה ומגישים חמים או בטמפ' החדר עם בורגול או קוסקוס ליד.
>> הכנתם? ספרו לנו איך יצא!