צילום׃ עודד קרני
לביבות תפו"א של לוסי דובינצ'יק
המתכון של לוסי ללביבות תפוחי אדמה
לוסי דובינצ'יק | יום חדש, תכנית הבוקר של קשת
| פורסם 07/10/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (6 מנות):
5-6 תפוחי אדמה
2 ביצים
בצל
מעט קמח
מלח
פלפל
תוספות: שמנת רגילה
סוכר
ריבה
אופן ההכנה:
• מגררים את תפוחי האדמה (שופכים את המיץ שנוצר) • חותכים ומוסיפים לתפוחי האדמה את הבצל • מוסיפים את הביצים • מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים • יוצרים לביבות ומטגנים במחבת שחומם מראש • לאחר שהלביבות מוכנות, ניתן להוסיף להן שמנת סוכר או ריבה לפי הטעם