אוכל
צילום׃  יחסי ציבור

סלט פירות עם חלב קוקוס

תוספת חלב הקוקוס הרעננה מעניקה לסלט הפירות טעם מתוק, שובב וקרמי

סוזנה בלייק | 500 סלטים | פורסם 21/07/10 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4 11 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

מיץ מ-2 תפוזים סחוטים

1 אננס קטן

1 תפוח עץ

2 קיווי

1 בננה

175 מ"ל חלב קוקוס לא ממותק

1 מיץ לימון סחוט

1 כפית דבש

גרעיני רימון סחוטים מרימון טרי

1 כפית כוסברה טרייה קצוצה

אופן ההכנה:

1 מקלפים את התפוז, חותכים אותו לשני חצאים וסוחטים.

2 מקלפים וקוצצים לקוביות את האננס.

3 מקלפים את התפוח, מוציאים את הליבה, מחלקים אותו לארבעה רבעים שווים וקוצצים לקוביות קטנות.

4 מקלפים וחותכים לקוביות קטנות את הקיווי והבננה.

5 מערבבים את כל הפירות הקצוצים עם חלב הקוקוס, הדבש ומיץ הלימון.

6 מערבבים את גרעיני הרימון עם הכוסברה, מפזרים מעל ומגישים.

* את הספר "500 סלטים" של סוזנה בלייק ניתן להשיג ברשת "בלו בנדנה" בכיכר המדינה, הרצליה פיתוח, או קניון רמת אביב.