צילום׃ יחסי ציבור
סלט פירות עם חלב קוקוס
תוספת חלב הקוקוס הרעננה מעניקה לסלט הפירות טעם מתוק, שובב וקרמי
סוזנה בלייק | 500 סלטים
| פורסם 21/07/10
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
מיץ מ-2 תפוזים סחוטים
1 אננס קטן
1 תפוח עץ
2 קיווי
1 בננה
175 מ"ל חלב קוקוס לא ממותק
1 מיץ לימון סחוט
1 כפית דבש
גרעיני רימון סחוטים מרימון טרי
1 כפית כוסברה טרייה קצוצה
אופן ההכנה:
1 מקלפים את התפוז, חותכים אותו לשני חצאים וסוחטים.
2 מקלפים וקוצצים לקוביות את האננס.
3 מקלפים את התפוח, מוציאים את הליבה, מחלקים אותו לארבעה רבעים שווים וקוצצים לקוביות קטנות.
4 מקלפים וחותכים לקוביות קטנות את הקיווי והבננה.
5 מערבבים את כל הפירות הקצוצים עם חלב הקוקוס, הדבש ומיץ הלימון.
6 מערבבים את גרעיני הרימון עם הכוסברה, מפזרים מעל ומגישים.
* את הספר "500 סלטים" של סוזנה בלייק ניתן להשיג ברשת "בלו בנדנה" בכיכר המדינה, הרצליה פיתוח, או קניון רמת אביב.