צילום׃ Joris Luyten, GettyImages IL
סלט תפוזים וזיתים שחורים
מתכון מרענן
גיא פרץ |
| פורסם 15/07/09
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעתיים ורבע
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (5 מנות):
50 גרם זיתים שחורים מיובשים עם מלח, חצויים ומגולענים
1 תפוז קלוף וחתוך לקוביות
20 גרם עריסה
1 כף עלי כוסברה קצוצים
1/2 כפית כמון
מיץ מלימון אחד
2 כפות חומץ
3 כפות שמן זית
5 שיני שום קצוצות
אופן ההכנה:
1 מערבבים את כל החומרים ומשהים לפחות למשך שעתיים. 2. מגישים בטמפרטורת החדר. הסלט עמיד בקירור למשך כיומיים.