צילום׃ עודד קרני
סלט עשבי תיבול בויניגרט רימונים
מתכון פשוט להכנה וטעים במיוחד
יוסי נוריאל | rest
| פורסם 16/10/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (10 מנות):
לסלט
3 כפות שקדים מולבנים קלויים קלות במחבת
3 כפות שומשום
1 צרור עלי טרגון (עלים בלבד)
1 צרור רשאד (עלים וגבעול)
1 צרור עלי נענע (עלים בלבד)
1 צרור עלי ריחן (עלים בלבד)
1 צרור פטרוזיליה (עלים וגבעול)
2 רימונים מפורקים לגרגרים
1 חבילת בצל ירוק (הגבעולים הירוקים בלבד)
לרוטב
1/2 כוס שמן זית
5 כפות רכז רימונים
2 שיני שום קצוץ
1/4 כוס מיץ מלימון טרי
מלח, פלפל שחור גרוס, סוכר - לפי הטעם
אופן ההכנה:
להכניס את כל חומרי הרוטב לצנצנת סגורה, לערבב היטב ולצקת על העלים. לזרות מעל את תרמילי הרימונים ואת השקדים המולבנים.