צילום׃ istockphoto
סלט תרד
בא לכם לגוון בסלט מיוחד? הנה סלט מקורי, צבעוני ומזין
| מסעדת פראג הקטנה
| פורסם 20/09/10
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות לא כשר
מרכיבים (5 מנות):
500 גרם עלי תרד
2 פלפלים אדומים
250 גרם פטריות טריות
150 גרם בייקון מעושן
100 גרם אגוזי פקאן צלויים
לרוטב
מיץ לימון
מלח
שמן זית
אופן ההכנה:
1 שוטפים היטב את עלי התרד, חותכים את הפלפלים לקוביות קטנות. 2. חוצים את הפטריות ואת הבייקון ומעבירים הכל לקערת סלט. מערבבים יחד ומתבלים לפי הטעם בלימון, מלח ושמן זית. 3. מפזרים מעל את אגוזי הפקאן ומגישים.