אוכל
צילום׃ istockphoto

סלט תרד

בא לכם לגוון בסלט מיוחד? הנה סלט מקורי, צבעוני ומזין

| מסעדת פראג הקטנה | פורסם 20/09/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות לא כשר
Rating: 1.4 11 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (5 מנות):

500 גרם עלי תרד
2 פלפלים אדומים
250 גרם פטריות טריות
150 גרם בייקון מעושן
100 גרם אגוזי פקאן צלויים

לרוטב

מיץ לימון
מלח
שמן זית

אופן ההכנה:

1 שוטפים היטב את עלי התרד, חותכים את הפלפלים לקוביות קטנות. 2. חוצים את הפטריות ואת הבייקון ומעבירים הכל לקערת סלט. מערבבים יחד ומתבלים לפי הטעם בלימון, מלח ושמן זית. 3. מפזרים מעל את אגוזי הפקאן ומגישים.