אוכל
צילום׃ האקדמיה לפירות

סלט עוף עם תותים

בתוספת סלרי ופקאנים לסלט עם טוויסט מרענן

| האקדמיה לפירות | פורסם 30/12/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 5 4 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (8 מנות):

500 גרם חזה עוף, מנוקה ומשוטח קלות
1/4 כוס שמן טיגון
1/2 כוס פקאנים, קלויים
3 כוסות תותים מנוקים, חתוכים לרבעים
1/2 כוס בצל סגול, קצוץ דק
1/2 כוס סלרי, קצוץ דק
1/2 כוס עלי כוסברה, קצוצים
3 כפות חומץ בלסמי
3 כפות שמן זית
1 כפית דבש
500 גרם עלי חסה מעורבת (מסולסלת/עלי בייבי)
מלח – לפי הטעם

אופן ההכנה:

1 מחממים שמן במחבת או בגריל, וצורבים את חזות העוף, כשלוש דקות מכל צד, ומניחים בצד. 2. מערבבים את שאר המרכיבים, מלבד על החסה בקערה. 3. פורסים את חזות העוף לרצועות דקות, ומוסיפים לקערה. מכסים ומשאירים במרינדה במקרר כשעה. 4. מוסיפים לקערה את החסות, מערבבים ומגישים.