אוכל
צילום׃ דרור כץ, יחסי ציבור

סלט קיסר מעושן

חסה ערבית קריספית, חזה עוף ופרמז'ן בתיבול קיסרי שמיימי

שף יוסי אסרף | מסעדת פורטרהאוס | פורסם 25/08/10 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות לא כשר
Rating: 3.2 11 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

ראש חסה ערבית שלם טרי חתוך לחצי
קרוטונים
פרמז'ן טוב
חזה עוף

לרוטב

כף שום
כף צלפים
כף אנשובי
כף מלח
כף שחור
מיץ מלימון אחד
4 כפות מיונז
כוס שמן זית
חצי כוס שמנת מתוקה

אופן ההכנה:

1 מכינים את הרוטב במעבד מזון, טוחנים את כול המצרכים ונותנים לו לשבת 3 שעות במקרר.

2 את חזה העוף ממליחים ומפלפלים וצולים עד שהוא מוכן, מצננים ופורסים לפרוסות דקות.

3 שוטפים את החסה וצולים כדקה מכול צד על הגריל מורידים מהאש לצלחת הגשה. 4. שמים על החסה רוטב קיסר בנדיבות.

5 מפזרים מעל קרוטונים.

6 מסדרים מעל את פרוסות העוף.

7 מגרדים פרמז'ן בנדיבות מעל העוף ומגישים.