צילום׃ עודד קרני
פירה פלפלים
מחית תפוחי אדמה ופלפלים
ניצן רז, מסעדת TOKO | יום חדש
| פורסם 04/02/10
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
1 קילו תפו"א
3 יחידות פלפל קלוי על האש
1 יחידה עגבנייה
1 יחידה פלפל צ'יפוטלי או פלפל צ'ילי חריף
200 מ"ל חומץ אורז
100 גרם חמאה
100 מ"ל שמנת מתוקה
אופן ההכנה:
- מבשלים את תפוחי האדמה במים עד לריכוך
- מועכים את תפוחי האדמה לפירה
- במקביל קולים את הפלפלים, העגבנייה ופלפל הצ'ילי החריף על האש ומקלפים.
- טוחנים אותם עם החומץ במעבד מזון ומוסיפים לפירה.
- בסיר נפרד מבשלים את החמאה והשמנת עד להמסה ומוסיפים לפירה.
- מטבלים במלח פלפל ומגישים