אוכל
צילום׃ עודד קרני

פירה פלפלים

מחית תפוחי אדמה ופלפלים

ניצן רז, מסעדת TOKO | יום חדש | פורסם 04/02/10 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 5 4 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1 קילו תפו"א
3 יחידות פלפל קלוי על האש
1 יחידה עגבנייה
1 יחידה פלפל צ'יפוטלי או פלפל צ'ילי חריף
200 מ"ל חומץ אורז
100 גרם חמאה
100 מ"ל שמנת מתוקה

אופן ההכנה:

  1. מבשלים את תפוחי האדמה במים עד לריכוך
  2. מועכים את תפוחי האדמה לפירה
  3. במקביל קולים את הפלפלים, העגבנייה ופלפל הצ'ילי החריף על האש ומקלפים.
  4. טוחנים אותם עם החומץ במעבד מזון ומוסיפים לפירה.
  5. בסיר נפרד מבשלים את החמאה והשמנת עד להמסה ומוסיפים לפירה.
  6. מטבלים במלח פלפל ומגישים