תמונת AVI׃ none
סשימי חציל
פרוסות דקיקות של חצילים קלויים ברוטב קליל של קצף עגבניות, יוגורט ושמן זית
אייל שני | מבשלים ביחד
| פורסם 20/01/11
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (4 מנות):
½ ק"ג עגבניות שרי
יוגורט
מלח ים אטלנטי
חציל באלדי
שמן זית
אופן ההכנה:
1 שורפים את החציל על האש, לא חורצים אותו.
2 טוחנים את העגבניות בבלנדר עד לקבלת מרקם נוזלי ומוקצף. יוצקים מעט לצלחת.
3 יוצקים כתם יוגורט במרכז קצף העגבניות ומסחררים.
4 בעזרת סכין חדה מורידים את קליפת החציל. פורסים בצורה אופקית דק דק. מניחים את הפרוסות על הצלחת עם הרוטב ובוזקים מעל קצת שמן זית ומלח ים.