אוכל
תמונת AVI׃ none

סשימי חציל

פרוסות דקיקות של חצילים קלויים ברוטב קליל של קצף עגבניות, יוגורט ושמן זית

אייל שני | מבשלים ביחד | פורסם 20/01/11 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.2 12 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

½ ק"ג עגבניות שרי
יוגורט
מלח ים אטלנטי
חציל באלדי
שמן זית

אופן ההכנה:

1 שורפים את החציל על האש, לא חורצים אותו.

2 טוחנים את העגבניות בבלנדר עד לקבלת מרקם נוזלי ומוקצף. יוצקים מעט לצלחת.

3 יוצקים כתם יוגורט במרכז קצף העגבניות ומסחררים.

4 בעזרת סכין חדה מורידים את קליפת החציל. פורסים בצורה אופקית דק דק. מניחים את הפרוסות על הצלחת עם הרוטב ובוזקים מעל קצת שמן זית ומלח ים.

>> לוקוס וירקות צלויים בתנור >> מוס שוקולד