סלט קינואה ורימונים
סלט עשיר ומרענן כתוספת או כעיקרית קלילה וכיפית
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (6 מנות):
1 כוס קינואה מבושלת
1 חופן עלים מעורבים: פטרוזיליה, שמיר, כוסברה
¼ כוס עלי נענע קצוצה
2 ענפים של בצל ירוק, או 4 ענפים של עירית (קצוצים)
¼ בצל סגול קצוץ
חופן אגוזים טבעיים קצוצים
רימון מופרד לגרגירים
מיץ מחצי לימון
מלח/פלפל
1 כף שמן זית
אופן ההכנה:
1 מבשלים את הקינואה ומניחים בצד.
2 בקערה נפרדת מערבבים את העלים, בצל ירוק, בצל סגול, אגוזים וגרגירי הרימון.
3 מוסיפים מיץ לימון, מלח, פלפל ושמן זית.
4 מערבבים הכל יחד.
5 טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך, ומגישים.
מתכונים אלו מוגשים לציבור מטעם צוות המומחים של מכון אברהמסון , המכון הוותיק בישראל עם 26 שנות הצלחה ואלפי מטופלים בגמילה מעישון מסוכר ומגלוטן וגמילה מהתמכרויות. מומחי המכון אספו בסיוע לקוחותיו מגוון רחב של מתכונים ללא גלוטן וסוכר .מתכונים אלו גובשו לספר מתכונים חדש אשר ייצא בשבועות הקרובים בשיתוף רשת צומת ספרים ויימכר בחנויות הרשת עם עשרות מנות מקוריות וטעימות.
קישור לאתר המכון: http://www.abrahamson.co.il/