צילום׃ יחסי ציבור
ירקות מאודים בשמן זית
חגיגה ירוקה בתיבול מעודן ומלא ארומה - תוספת נפלאה ובריאה לכל ארוחה
יואב בלימן | עץ הזית
| פורסם 18/08/10
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (6 מנות):
1/4 קילו שעועית ירוקה נקייה
ראש ברוקולי מנוקה
4 שיני שום
צרור קטן של עלי מרווה ותימין
מלח ופלפל
שמן זית ארומתי מודגש
אופן ההכנה:
1 מערבבים בקערה שעועית ירוקה, ברוקולי, שום, מרווה ותימין.
2 מוסיפים מלח ופלפל וכמות נדיבה של שמן זית ומערבבים היטב.
3 מעבירים לתבנית משומנת קלות ואופים כ-25 דקות ב 200 מעלות.