אוכל
צילום׃  יחסי ציבור

ירקות מאודים בשמן זית

חגיגה ירוקה בתיבול מעודן ומלא ארומה - תוספת נפלאה ובריאה לכל ארוחה

יואב בלימן | עץ הזית | פורסם 18/08/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.6 40 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

1/4 קילו שעועית ירוקה נקייה
ראש ברוקולי מנוקה
4 שיני שום
צרור קטן של עלי מרווה ותימין
מלח ופלפל
שמן זית ארומתי מודגש

אופן ההכנה:

1 מערבבים בקערה שעועית ירוקה, ברוקולי, שום, מרווה ותימין.

2 מוסיפים מלח ופלפל וכמות נדיבה של שמן זית ומערבבים היטב.

3 מעבירים לתבנית משומנת קלות ואופים כ-25 דקות ב 200 מעלות.