אוכל
צילום׃ ענת אלישע, mako אוכל

פשטידת קישואים פרווה

לפשטידת קישואים אולי אין מוניטין נוצץ במיוחד, אבל בכל פעם מחדש היא גורפת אין סוף מחמאות ובקשות למתכון. מה לעשות שקישואים כל כך טעימים (ולא מוערכים מספיק), שהם באמת לא זקוקים להמון, הנה בדיוק ככה

ענת אלישע | mako אוכל | פורסם 20/02/24 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.5 32 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

4 קישואים בינוניים שטופים בקליפתם

2 בצלים לבנים גדולים פרוסים גס

2 בצלים סגולים פרוסים גס

כרישה פרוסה דק

מלח

פלפל שחור

4 ביצים L

3 כפות קמח לבן

כפית אבקת אפייה

לטיגון:

כ-4 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

1 חממים תנור ל-180 מעלות.

2 מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את הבצלים והכרישה כ-10 דקות תוך כדי תיבול וערבוב מדי פעם.

3 פורסים את הקישואים לפרוסות בינוניות ומוסיפים למחבת.

4 מתבלים וממשיכים לטגן את הקישואים והבצלים עד הזהבה קלה.

5 מצננים את הירקות ומעבירים לקערה. מוסיפים לקערה ביצים, קמח ואבקת אפייה. ומערבבים הכל יחד.

6 מעבירים את הבלילה לתבנית בקוטר 26-28 ס"מ משומנת קלות ואופים בתנור עד הזהבה (כ-40 דקות).

לבלוג של ענת אלישע

ולאינסטגרם שלה

בתיאבון!