צילום׃ רשת "קפה ג'ו"
טבולה אנשובי מיוחדת
סלט מלפפונים ובורגול בתוספת מיוחדת של אנשובי קצוץ
ארז קומרובסקי | גלובס
| פורסם 08/04/10
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
3-4 מלפפונים צעירים מגוררים דק
חצי כוס שמיר קצוץ דק
1 כוס עלי בייבי ארוגולה קצוצים דק-דק
6 פילה אנשובי קצוצים דק
חצי כוס בורגול דק מושרה במים חמים 10 דקות ומסונן
5 כפות שמן זית עדין
2 לימונים בשלים סחוטים
מלח ים גס ופלפל לבן גרוס טרי לפי הטעם
אופן ההכנה:
1 סוחטים את בשר המלפפונים המגוררים, מערבבים עם העשבים הקצוצים, עם הבורגול הפתוח ועם האנשובי הקצוץ.
2 מתבלים במלח, בפלפל ובמיץ לימון, מוסיפים שמן זית ומערבבים שנית, משהים 5 דקות ומגישים.