צילום׃ MarkFGD, Istock
סלט ארטישוק ירושלמי
מתכון לסלט מזין וטעים
עדי רם | מסעדת קולומבוס
| פורסם 13/10/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
לסלט
שתי יחידות (200 גרם) ארטישוק ירושלמי חתוך לקוביות וצלוי
שתי כפות שמן זית,
רוזמרין,
פרוסת לימון כבוש,
מעט צ’לי
כפית דבש.
80 גרם עלי אורוגולה
10 יחידות זיתי טאסוס מגולענים
לוינגרט לימון כבוש
שליש כוס לימון כבוש
2 שיני שום כתוש
צ’ילי
2 כפות מיץ לימון
שלושת רבעי כוס שמן זית
30 גרם בוטנים קלויים
אופן ההכנה:
מערבבים בקערה ארטישוק ירושלמי עם עלי אורוגולה, זיתי טאסוס ו3-4 כפות של וינגרט לימון כבוש. מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים מעל בוטנים קלויים.