אוכל
צילום׃ בועז לביא, יחסי ציבור

כבד קצוץ

מנה ראשונה שהיא מעדן אמיתי של כבד, בצלים וביצים קשות

זמי שרייבר | מסעדת סנדר | פורסם 23/02/11 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3.8 40 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

חצי קילו כבד עוף
3 בצלים
4 ביצים קשות
50 גרם שומן אווז

אופן ההכנה:

1 מטגנים את הכבד עם מעט מאוד שמן בשומן האווז. מוציאים אם הכבד.

2 בנוזלים שנשרו מטיגון הכבד מטגנים שני בצלים קצוצים.

2 את שתי התערובות (הכבד והבצל) מכניסים בנפרד למקרר. לאחר שעה בקירור מעבירים את הכבד לתוך מטחנת בשר(ניתן לקצץ גם עם מזלג).

4 מוסיפים את הביצים הקשות, בצל חי קצוץ ואת הבצל המטוגן ומגישים.