צילום׃ בועז לביא, יחסי ציבור
כבד קצוץ
מנה ראשונה שהיא מעדן אמיתי של כבד, בצלים וביצים קשות
זמי שרייבר | מסעדת סנדר
| פורסם 23/02/11
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה ורבע
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (4 מנות):
חצי קילו כבד עוף
3 בצלים
4 ביצים קשות
50 גרם שומן אווז
אופן ההכנה:
1 מטגנים את הכבד עם מעט מאוד שמן בשומן האווז. מוציאים אם הכבד.
2 בנוזלים שנשרו מטיגון הכבד מטגנים שני בצלים קצוצים.
2 את שתי התערובות (הכבד והבצל) מכניסים בנפרד למקרר. לאחר שעה בקירור מעבירים את הכבד לתוך מטחנת בשר(ניתן לקצץ גם עם מזלג).
4 מוסיפים את הביצים הקשות, בצל חי קצוץ ואת הבצל המטוגן ומגישים.