אוכל
צילום׃ Dmitry Knorre, Istock

קונפי ארטישוק ירושלמי

תוספת צמחונית פשוטה להכנה

ניר צוק | מסעדת קורדליה | פורסם 01/06/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.6 76 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

500 גרם ארטישוק ירושלמי
½ כוס שמן זית
½ כוס מים רותחים
3 שיני שום
קמצוץ צ'ילי גרוס
מלח פלפל

אופן ההכנה:

1 קולפים את הארטישוקים, שומרים במי לימון למניעת השחרה. 2. מחממים בסיר קטן את השמן עם הצ'ילי והשום, מוסיפים ארטישוקים ומים רותחים, מבשלים עד כמעט לריכוך.