אוכל
צילום׃ רותם ליברזון, mako אוכל

סלט תפוחי אדמה קליל

כן, אנחנו מבינים שסלט תפוחי אדמה כהלכתו מחייב מיונז, אבל במצב הטמפרטורות הנוכחי אנחנו מרשים לעצמנו להמיר חלק נכבד ממנו ביוגורט וממליצים שתעשו כמונו. יש לכם זמן? טגנו את הבצל. אין לכם? עדיין יצא מעולה

רותם ליברזון | mako אוכל | פורסם 04/10/21 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.2 12 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

4 תפוחי אדמה

1 גביע יוגורט יווני

2 כפות מיונז

2 כפות מיץ לימון סחוט טרי

1 שן שום, כתושה

3 גבעולי בצל ירוק

חצי בצל לבן

מלח

פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1 מבשלים את תפוחי האדמה במים 30-40 דקות, לריכוך, קולפים וחותכים לקוביות בינוניות.

2 בזמן שתפוחי האדמה מתבשלים קוצצים דק את הבצל הירוק והבצל הלבן.

3 מערבבים את תפוחי האדמה החמים עם שאר המרכיבים. שומרים במקרר.

>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

>> לבלוג של רותם ליברזון

** אפשר לטגן מעט את הבצל, לשדרוג הטעמים.