אוכל
צילום׃ MorePixels, Istock

כרישות צעירות אפויות בתנור

תוספת חמה ומקורית לכל ארוחה

ארז קומרובסקי | mako | פורסם 07/01/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות לא כשר
Rating: 3.3 3 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (10 מנות):

10-8 כרישות עסיסיות וצעירות
100 גרמים חמאה חתוכה לקוביות
1/2 ליטר ציר עוף חם
2 ענפי תימין יפים
150 גרמים גבינת פקורינו מגוררת
1 כוס אגוזי מלך קלויים
מלח ים גס ופלפל לבן גרוס טרי לפי הטעם

אופן ההכנה:

1 חוצים את הכרישות לכל אורכן בעזרת סכין חדה, וחותכים לחתיכות באורך 10 סנטימטרים לערך. מניחים בתבנית חרס, ומציפים בציר עוף חם. 2. מפזרים מלמעלה עלי תימין טריים ומתבלים במלח ובפלפל. 3. מוסיפים את קוביות החמאה ואופים פתוח במשך 45-30 דקות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות (תלוי בתנור). 4. מפזרים מעליהן את גבינת הפקורינו ואת אגוזי המלך הקלויים, ואופים במשך עוד כ-10 דקות. מגישים מיד.