אוכל
צילום׃ עודד קרני

דלעת עם צימוקים ודבש

תבשיל כתום, מתקתק וקל הכנה

| טבע הריפוי | פורסם 07/10/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.8 25 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

‏‏‏‏חצי קילו דלעת קלופה וחתוכה לריבועים בינוניים
חצי כוס צימוקים קצוצים
כפית קינמון
קורט מוסקט
חצי כוס מים
דבש לפי הטעם

אופן ההכנה:

מבשלים את הדלעת במים עד שתתרכך. מוסיפים את הצימוקים, הדבש והתבלינים ומבשלים ביחד כ- 5 דקות. טעים מאוד גם כתוספת לאורז מלא.