צילום׃ עודד קרני
דלעת עם צימוקים ודבש
תבשיל כתום, מתקתק וקל הכנה
| טבע הריפוי
| פורסם 07/10/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
חצי קילו דלעת קלופה וחתוכה לריבועים בינוניים
חצי כוס צימוקים קצוצים
כפית קינמון
קורט מוסקט
חצי כוס מים
דבש לפי הטעם
אופן ההכנה:
מבשלים את הדלעת במים עד שתתרכך. מוסיפים את הצימוקים, הדבש והתבלינים ומבשלים ביחד כ- 5 דקות. טעים מאוד גם כתוספת לאורז מלא.