צילום׃ istockphoto
האנטיפסטי של פבריציו
מנת פתיחה טעימה ממש כמו באיטליה
גלי ברמן | עושים חיים וטעים
| פורסם 13/10/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (2 מנות):
1חציל
1 קישוא
1 גמבה
1 פלפל
½ כרובית
לרוטב:
¼ כוס שמן זית
3 כפות חומץ בלסמי
מלח, פלפל
4 שיני שום
אופן ההכנה:
אופן ההכנה: שוטפים את כל הירקות היטב. חותכים את החציל, הקישוא, הגמבה והפלפל לפרוסות. מחלקים את הכרובית לפרחים. צולים את הירקות על האש כ- 7 דק'.
לרוטב: שופכים את שמן הזית לקערה קטנה, מוסיפים חומץ, מלח, פלפל ואת השום הכתוש ומערבבים היטב. לבסוף שופכים את הרוטב על האנטיפסטי