אוכל
צילום׃ istockphoto

האנטיפסטי של פבריציו

מנת פתיחה טעימה ממש כמו באיטליה

גלי ברמן | עושים חיים וטעים | פורסם 13/10/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.5 11 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

1חציל
1 קישוא
1 גמבה
1 פלפל
½ כרובית

לרוטב:
¼ כוס שמן זית
3 כפות חומץ בלסמי
מלח, פלפל
4 שיני שום

אופן ההכנה:

אופן ההכנה: שוטפים את כל הירקות היטב. חותכים את החציל, הקישוא, הגמבה והפלפל לפרוסות. מחלקים את הכרובית לפרחים. צולים את הירקות על האש כ- 7 דק'.

לרוטב: שופכים את שמן הזית לקערה קטנה, מוסיפים חומץ, מלח, פלפל ואת השום הכתוש ומערבבים היטב. לבסוף שופכים את הרוטב על האנטיפסטי