צילום׃ יחסי ציבור
סלט שומר, סלרי וחמוציות
סלט מקורי, צבעוני ומרענן שישדרג לכם כל ארוחה
שף ישי אטיאס | מסעדת וינו סוקה
| פורסם 04/11/10
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (6 מנות):
קילו וחצי שומר, נקי ושטוף
150 גרם חמוציות, חצויות
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
1 כוס סלרי אמריקאי חתוך דק
מיץ לימון טרי
שמן זית כתית מעולה
מלח
אופן ההכנה:
1 חותכים את השומר לפרוסות דקות (אפשר במעבד מזון בלהב דק). שומרים במים עם מעט מיץ לימון (ניתן לשמור כך למשך כמה שעות לפני ההגשה).
2 מסננים את השומר היטב ומערבבים בקערה עם הסלרי, הפטרוזיליה והחמוציות.
3 מתבלים בשמן זית, מיץ לימון ומלח.
4 מערבבים היטב, טועמים ומתקנים תיבול.