אוכל
צילום׃  יחסי ציבור

סלט שומר, סלרי וחמוציות

סלט מקורי, צבעוני ומרענן שישדרג לכם כל ארוחה

שף ישי אטיאס | מסעדת וינו סוקה | פורסם 04/11/10 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.7 100 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

קילו וחצי שומר, נקי ושטוף

150 גרם חמוציות, חצויות

חצי כוס פטרוזיליה קצוצה

1 כוס סלרי אמריקאי חתוך דק

מיץ לימון טרי

שמן זית כתית מעולה

מלח

אופן ההכנה:

1 חותכים את השומר לפרוסות דקות (אפשר במעבד מזון בלהב דק). שומרים במים עם מעט מיץ לימון (ניתן לשמור כך למשך כמה שעות לפני ההגשה).

2 מסננים את השומר היטב ומערבבים בקערה עם הסלרי, הפטרוזיליה והחמוציות.

3 מתבלים בשמן זית, מיץ לימון ומלח.

4 מערבבים היטב, טועמים ומתקנים תיבול.