צילום׃ יחסי ציבור
קרפצ'יו קישוא בלאדי עם סלט נבטי חמניה
ויש גם סלק חמוץ מתוק וקשיו גרוס למנה חגיגית, צבעונית ובריאה
צ'רלי פדידה | מסעדת אוליב ליף
| פורסם 31/03/10
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
4 קישואים חתוכים לאורכם בעובי של 2 מילימטר
8 כפות שמן זית
מלח ופלפל גרוס
לסלט
1 סלק אדום קלוף וחתוך ל פרובות בעובי של 2 מילימטר
50 גרם נבטי חמניה
30 גרם קשיו קלוי וגרוס
¼ כוס חומץ
5 כפות שמן
2 כפיות סוכר
מצרכים לבלסמי מרוכז
½ כוס חומץ בלסמי
2 כפות סוכר
אופן ההכנה:
1 הכנת הקישואים: פורסים את הקישואים ומתבלים במלח, פלפל ושמן זית. מניחים בצד. מכניסים לסיר חומץ בלסמי וסוכר ומצמצמים עד ל-% 50, מצננים ומניחים בצד.
2 הכנת הסלט: חותכים סלק אדום לפרוסות דקות מעצבים לצורה הרצויה ומשרים במרינדה של חומץ, סוכר ושמן זית. מערבבים בקערת ערבוב נבטי חמנייה, קשיו ואת הסלק שהשרינו.
3. הרכבת המנה: מסדרים על גבי צלחת את הקישואים שצרבנו בצורת מניפה, ומניחים ליד את הסלט נבטי חמנייה שתיבלנו. יוצקים מעל הקישואים מעט בלסמי מצומצם ומגישים.