אוכל
צילום׃  יחסי ציבור

קרפצ'יו קישוא בלאדי עם סלט נבטי חמניה

ויש גם סלק חמוץ מתוק וקשיו גרוס למנה חגיגית, צבעונית ובריאה

צ'רלי פדידה | מסעדת אוליב ליף | פורסם 31/03/10 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 5 4 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

 4 קישואים חתוכים לאורכם בעובי של 2 מילימטר
8 כפות שמן זית
מלח ופלפל גרוס

לסלט

1 סלק אדום קלוף וחתוך ל פרובות בעובי של 2 מילימטר
50 גרם נבטי חמניה
30 גרם קשיו קלוי וגרוס
¼ כוס חומץ
5 כפות שמן
2 כפיות סוכר
מצרכים לבלסמי מרוכז
½ כוס חומץ בלסמי
2 כפות סוכר

אופן ההכנה:

1 הכנת הקישואים: פורסים את הקישואים ומתבלים במלח, פלפל ושמן זית. מניחים בצד. מכניסים לסיר חומץ בלסמי וסוכר ומצמצמים עד ל-% 50, מצננים ומניחים בצד.

2 הכנת הסלט: חותכים סלק אדום לפרוסות דקות מעצבים לצורה הרצויה ומשרים במרינדה של חומץ, סוכר ושמן זית. מערבבים בקערת ערבוב נבטי חמנייה, קשיו ואת הסלק שהשרינו.

3. הרכבת המנה: מסדרים על גבי צלחת את הקישואים שצרבנו בצורת מניפה, ומניחים ליד את הסלט נבטי חמנייה שתיבלנו. יוצקים מעל הקישואים מעט בלסמי מצומצם ומגישים.