אוכל
צילום׃ אפיק גבאי, לאפות, לבשל, לאהוב

סלט עגבניות חריף עם המון עשבי תיבול

לפעמים לחם טרי היישר מהתנור הוא רק תירוץ לנגב בו סלט עגבניות חריף עמוס עשבי תיבול טריים וקצת פלפל ירוק חריף ומעיף על הלשון

תומר בלס | לאפות, לבשל, לאהוב | פורסם 15/11/23 
  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.5 56 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

  

מרכיבים (3 מנות):

מרכיבים:

4-5 עגבניות בשלות וחתוכות לקוביות

1 פלפל ירוק חריף, חתוך לפרוסות (אפשר פחות, לפי הטעם)

1 בצל קטן, חתוך לפרוסות

שליש צרור פטרוזיליה, קצוצה גס

שליש צרור כוסברה, קצוצה גס

חופן קטן עלי נענע, קצוצים גס

חופן קטן עלי ריג'לה

חופן קטן עלי רשאד

מיץ מחצי לימון

2-3 כפות שמן זית

מלח

פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1. שמים את כל המרכיבים בקערה, מערבבים ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מגישים מיד.