צילום׃ יחסי ציבור
סלט עגבניות קיץ
סלט צבעוני ומרענן לימות הקיץ החמים בתיבול עדין של בזיליקום ונענע
מיקה שרון | פסטיבל 5 כוכבים וירח
| פורסם 25/08/10
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
200 גרם עגבניות שרי תמר קטנות
200גרם עגבניות שרי צהובות
100 גרם עגבניות חממה מנומרות
חופן עלי בזיליקום טריים
חופן עלי נענע טריים
חופן עלי כוסברה
4 בצל ירוק קצוץ
פלפל חריף קלוי בגריל קלוף וקצו.
חצי כוס שמן זית משובח
1 לימון סחוט
מלח פלפל
אופן ההכנה:
1 חותכים את העגבניות לחצי.
2 מוסיפים את העלים הירוקים בשלמותם.
3 מוסיפים שמן זית, לימון סחוט, מלח ופלפל.
4 מערבבים קלות ומגישים מיד.
*המנה תוגש בארוחת גורמה מדברית בפסטיבל.