אוכל
צילום׃  יחסי ציבור

סלט עגבניות קיץ

סלט צבעוני ומרענן לימות הקיץ החמים בתיבול עדין של בזיליקום ונענע

מיקה שרון | פסטיבל 5 כוכבים וירח | פורסם 25/08/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.8 4 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

200 גרם עגבניות שרי תמר קטנות
200גרם עגבניות שרי צהובות
100 גרם עגבניות חממה מנומרות
חופן עלי בזיליקום טריים
חופן עלי נענע טריים
חופן עלי כוסברה
4 בצל ירוק קצוץ
פלפל חריף קלוי בגריל קלוף וקצו.
חצי כוס שמן זית משובח
1 לימון סחוט
מלח פלפל

אופן ההכנה:

1 חותכים את העגבניות לחצי.

2 מוסיפים את העלים הירוקים בשלמותם.

3 מוסיפים שמן זית, לימון סחוט, מלח ופלפל.

4 מערבבים קלות ומגישים מיד.

*המנה תוגש בארוחת גורמה מדברית בפסטיבל.