צילום׃ עודד קרני
סלט עלי בייבי ופירות העונה
מתכון לסלט מרענן וטעים
שאול בן אדרת | גלריית המומחים
| פורסם 22/10/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
עלי בייבי צעירים : עלי סלק, עלי חרדל, אורגולה, רוקט
עגבניות שרי חצויות
כדורי מלון
כדורי אבטיח
ענבים שחורים ללא חרצנים, שלמים
פרוסות מנגו
גבינת רוקפור מגוררת
למרינדה
מערבבים יחד:
מעט שמן שומשום, מעט שמן זית
חומץ בלסמי, בצל סגול קצוץ
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
מניחים את עלי הביבי בקערה (העלים מגיעים שטופים), מוסיפים את עגבניות השרי ואת פירות העונה, יוצקים את המרינדה ומפזרים את גבינת הרוקפור. בתאבון.