אוכל
צילום׃ Eising, GettyImages IL

עגבניות פרובנסאל

עגבניות ממולאות בזיתים ועשבי תיבול - תוספת אלגנטית לכל ארוחה

יוחאי נבו | "חוות צוק" - המעדנייה | פורסם 29/04/10 
  • זמן עבודהשעתיים
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 5 19 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (10 מנות):

10 עגבניות (לא שרי) קטנות אדומות בשלות
חצי שקית פנקו (פירורי לחם יפניים)
צרור בזיליקום
20 ענפי תימין מפורר לעלים
4 שיני שום
2 לימונים סחוטים
20 זיתי קלמטה מגולענים
שליש כוס פרמזן מגורד
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל גרוס
2 כפות סילאן
חצי כוס שמן זית

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-160 מעלות.

2 מלבד העגבניות מכניסים את כל המצרכים לבלנדר עד שכל המרכיבים מתאחדים לכדי עיסה.

3 מורידים את הכיפה העליונה של העגבניות ומרוקנים את התוכן בעזרת כפית.

4 ממלאים את העגבניות במחית, מכניסים לתנור ואופים ב-160 מעלות כשעה ורבע בלי לכסות.