צילום׃ Eising, GettyImages IL
עגבניות פרובנסאל
עגבניות ממולאות בזיתים ועשבי תיבול - תוספת אלגנטית לכל ארוחה
יוחאי נבו | "חוות צוק" - המעדנייה
| פורסם 29/04/10
- זמן עבודהשעתיים
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (10 מנות):
10 עגבניות (לא שרי) קטנות אדומות בשלות
חצי שקית פנקו (פירורי לחם יפניים)
צרור בזיליקום
20 ענפי תימין מפורר לעלים
4 שיני שום
2 לימונים סחוטים
20 זיתי קלמטה מגולענים
שליש כוס פרמזן מגורד
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל גרוס
2 כפות סילאן
חצי כוס שמן זית
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-160 מעלות.
2 מלבד העגבניות מכניסים את כל המצרכים לבלנדר עד שכל המרכיבים מתאחדים לכדי עיסה.
3 מורידים את הכיפה העליונה של העגבניות ומרוקנים את התוכן בעזרת כפית.
4 ממלאים את העגבניות במחית, מכניסים לתנור ואופים ב-160 מעלות כשעה ורבע בלי לכסות.