צילום׃ עודד קרני
סלט סונומונו
סלט מלפפונים ואצות וואקמה
מלאני ברקוביץ | null
| פורסם 07/10/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (2 מנות):
1 מלפפון קטן
1 כוס אצות וואקמה (מרוככות ע"י השריה במים קרים ומסוננות)
4 כפות חומץ אורז
2 כפות סוכר
½ כפית מלח
אופן ההכנה:
חותכים את אצות הוואקמה לפרוסות באורך כ-4 ס"מ. פורסים את המלפפון לעיגולים דקים. מפזרים מלח על פרוסות המלפפון, מניחים בצד כ-20 דקות וסוחטים את הנוזלים. בקערה מערבבים את פרוסות המלפפון ואצות הוואקמה. בקערה נפרדת מערבבים את חומץ האורז והסוכר ומוזגים על תערובת המלפפון והוואקמה. מגישים מיד.