אוכל
צילום׃ אפיק גבאי, סטיילינג: דיאנה לינדר

תבנית ירקות צלויים

תבנית ירקות צלויים היא פתיחה מושלמת לכל ארוחה, תוספת מנצחת וגם אחלה מנה בפני עצמה. אפשר להיות יצירתיים עם תוספות או להשמיט ירק מסוים אם לא אוהבים, אבל זה הבסיס והוא פיגוזי

ברק יחזקאלי | במהירות הברק | פורסם 21/01/24 
  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.2 18 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

בצל

2 שומרים

ראש שום

2 ענפים של עגבניות שרי

4 פלפלים ירוקים חריפים

לתיבול:

שמן זית 

מלח אטלנטי

פלפל שחור

עלי רוזמרין טריים

עלי תימין טריים

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-220 מעלות בתכנית טורבו.

2 פורסים את הבצל עם הקליפה ל-6 פלחים.

3 פורסים את השומרים לפרוסות אורכיות בעובי 1 ס"מ.

4 חוצים את ראש השום לרוחבו.

5 מניחים את כל הירקות על תבנית הצלייה.

6 מזלפים על הכל שמן זית ומתבלים במלח אטלנטי ופלפל שחור (לפי הטעם).

7 מפזרים רוזמרין ותימין ומכניסים למרכז התנור. צולים 15-20 דקות.

בתיאבון!