אוכל
צילום׃ עודד קרני

סלט סלק אדום וגבינת רוקפור ברוטב יוגורט

סלט שהוא חגיגה של טעם וריח

דוד גול | showchef.co.il | פורסם 22/10/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 5 1 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

120 גרם עלי ביבי
4 סלק בינוני
מלח ופלפל שחור גרוס
200 גרם גבינת רוקפור מפוררת

לרוטב

2 גביעי יוגורט או יופלה
1 גביע שמנת חמוצה
4 שיני שום כתוש
3 כפות שמן זית
1 כפית חומץ
1 כפית סוכר
3 כפות שמיר קצוץ
2 כפות עירית קצוצה
מלח לפי הטעם

אופן ההכנה:

שמים בצלחת את עלי הביבי קולפים את הסלק וחותכים לגפרורים מתבלים במלח ופלפל זורים מעל את פירורי גבינת הרוקפור מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב טועמים ומשפרים טעם מגישים את הרוטב עם הסלט