אוכל
צילום׃ מסעדת ריבר - מטבח אסייתי-ישראלי

חציל מיסו

החציל הקלוי המוכר עובר שדרוג יפני ומתהדר ברוטב מיסו וספייסי מיונז

| מסעדת ריבר - מטבח אסייתי-ישראלי | פורסם 03/02/11 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 2.5 2 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

חציל גדול
בצל ירוק

לספייסי מיונז

חצי כוס מיונז
כף רוטב צ'ילי חריף

לרוטב מיסו

1 כוס סאקי
1 כוס מירין
3/4 כוס סוכר לבן
כוס וחצי מחית מיסו אדום

אופן ההכנה:

1 מכינים את רוטב המיסו: מחממים את כל המרכיבים בסיר עד שמגיעים לרתיחה.

2 מכינים את הספייסי מיונז: מערבבים את המיונז והצ'ילי.

3 מקלפים את החציל, ופורסים אותו לפרוסות לרוחב.

4 מכניסים את החציל לתנור בטמפרטורה של 180 מעלות, עד שהוא משחים.

5 מניחים את החציל על צלחת, ומעליו שמים רוטב ספייסי מיונז ורוטב מיסו. מקשטים בבצל ירוק.