צילום׃ מסעדת ריבר - מטבח אסייתי-ישראלי
חציל מיסו
החציל הקלוי המוכר עובר שדרוג יפני ומתהדר ברוטב מיסו וספייסי מיונז
| מסעדת ריבר - מטבח אסייתי-ישראלי
| פורסם 03/02/11
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
חציל גדול
בצל ירוק
לספייסי מיונז
חצי כוס מיונז
כף רוטב צ'ילי חריף
לרוטב מיסו
1 כוס סאקי
1 כוס מירין
3/4 כוס סוכר לבן
כוס וחצי מחית מיסו אדום
אופן ההכנה:
1 מכינים את רוטב המיסו: מחממים את כל המרכיבים בסיר עד שמגיעים לרתיחה.
2 מכינים את הספייסי מיונז: מערבבים את המיונז והצ'ילי.
3 מקלפים את החציל, ופורסים אותו לפרוסות לרוחב.
4 מכניסים את החציל לתנור בטמפרטורה של 180 מעלות, עד שהוא משחים.
5 מניחים את החציל על צלחת, ומעליו שמים רוטב ספייסי מיונז ורוטב מיסו. מקשטים בבצל ירוק.